Konstill
Gumi tepihi

Gumi tepihi

Največja izbira gumijastih preprog. Preko 1700 modelov gumijastih preprog priznanih EU proizvajalcev.

Tipski gumi tepihi po meri vozila

Tudi vsi naši gumijasti tepihi se 100% prilagajajo obliki vozila. S tem se prepreči drsenje tepiha (večja varnost), hkrati se pokrije celotni prostor, ki so ga proizvajalci namenili za tepih. Za večjo varnost lahko večini gumijastih tepihov dodamo nastavke za pritrditev. Na voljo so tudi gumijasti tepihi za prtljažni prostor, ki jim pravimo korita.

Tudi gumijaste tepihe lahko personaliziramo z vašim logotipom, sloganom ipd. Logotip se natisne na posebno ploščico, ki se jo nato pritrdi na gumijasti tepih. Izdelamo lahko tudi tipski tepih za prtljažni prostor ali ostale odlagalne prostore v vozilu.

Komplet avto preprog večinoma vsebujejo 4 kose (voznik, sovoznik in zadnja 2 kosa).

Vsi naši tepihi ne prepuščajo vode, saj so zgrajeni iz najmanj 3 slojev, pri čemer je en sloj namenjen preprečitvi prepuščanju vode.

Gumijaste preproge priporočamo v primeru dežja in snega, saj tako preprečimo da se področje namenjeno tepihu namoči in začne ob nezadostnem zračenju, neprijetno smrdeti, morda celo gniti. Petex-ove gumi preproge narejene po meri avtomobila se 100% prilegajo avtomobilu. Ker so narjene iz kakovostne gume, s časom ne postanejo trde in tako ne ogrožajo varnosti potnikov.

Tipska gumijasta preproga

Univerzalni gumi tepihi

UNI Budget

Širok izbor univerzalnih gumi tepihov.

Podjetje Konstill dobavlja tudi univerzalne gumijaste preproge.

Categories